Το www.kinisiparts.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «Τσιάβου Καλλιόπη». Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους χρήσης και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.kinisiparts.gr.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.kinisiparts.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 • Oι αναγραφόμενες τιμές αναφέρουνε πάντοτε έαν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ ή είναι τιμές νέττο. Η Kinisiparts επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αναπροσαρμόζει τις τιμές του τιμοκαταλόγου της, κατά το δοκούν
 • Ο ΦΠΑ είναι 24%. Για  περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.
 • Η διαθεσιμότητα των προιόντων αναφέρεται σε κάθε καταχώρηση της σελίδας. Σε περίπτωση εξάντλησης του αποθέματος του προιόντος ο καταναλωτής μπορεί να ενημερωθεί για την επόμενη παραλαβή ώστε να διατηρήση την παραγγελία του σε backorder ώστε να ικανοποιηθεί η ζήτηση κατα προτεραιότητα στην αμμέσως επόμενη παραλαβή από τους προμηθευτές μας. Ο χρόνος παραλαβής σε προιόν που έχει εξαντληθει πρεπει να γινει κατανοητό οτι είναι ευθύνη του προμηθευτή της kinisiparts η οποία ουδεμία ευθύνη δεν φέρει για καθυστερήσεις του προμηθευτή.
 • Κάθε πλεονέκτημα (προσφορά ή ποσοτικό δωρο) στο οποίο θα προκύπτει έλλειψη του προιόντος θα ικανοποιείται, εφόσον έχει γίνει καταχώρηση της παραγγελίας και μετά απο σχετική συνεννόηση.
 • Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε, αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.
 • Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου οφείλουμε να σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 • Η www.kinisiparts.gr δεν ευθύνεται για τυχόν κακή κατάσταση των προιόνων και ελατωμάτων σε αυτά. Η kinsiparts παραλαμβάνει τα προιόντα συσκευασμένα από της προμηθευτές της και τα αποστέλει χωρίς παρέμβαση σε αυτά. Σε περίπτωση που κάποιο προιόν αποδεδειγμένα είναι σε κακή κατάσταση ή ελλατωματικό διατήρείται απο τον αγοραστή το δικαίωμα αντικατάστασης του προιόντος με δικά μας έξοδα ή την επιστροφή των χρημάτων.(Σε περίπωση ελλατωματικότητας εντός των ορίων της εγγύησης τους προιόντος και με βασική προυόθεση της σωστή χρήση του προιόντος ισχύουνε τα παραπάνω).
 • Δικαίωμα Επιστροφής: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
  Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).Σε περίπτωση επιστροφής του προιόντος βάση των παραπών τα χρήματα θα σας επιστραφούν σε διάστημα 30 ημερών.
 • Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η kinisiparts διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
 • Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της www.kinisiparts.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
 • H www.kinisiparts.gr διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του site και οποιαδήποτε αντιγραφή αυτών απαγορεύεται και η εταιρία θα κινηθεί νομικά.